De pakjeskamer van KC Willem Eggert

03-12-2021


De pakjeskamer van KC Willem Eggert
Wat de meeste mensen niet weten is dat Sinterklaas ook dit jaar een échte pakjeskamer heeft ingericht op KC Willem Eggert.
Vandaag werkt Sinterklaas  in deze pakjeskamer aan zijn administratie. Hij staat achter zijn bureau op, zodat hij voldoende afstand kan houden van de visite die hij krijgt.

De kinderen van de peuters, unit 1-2 en unit 3-4 mogen in kleine groepjes een bezoek brengen aan de pakjeskamer waar ze Sinterklaas ontmoeten, liedjes zingen én zelf een cadeautje uit mogen zoeken. 

Suprises voor unit 5-6 & 7-8
In de unit 5-6 & 7-8 trokken de kinderen lootjes, voor het maken van suprises. Het ene kind maakt de suprise helemaal zelf en een ander wordt geholpen door ouders. Het allermooiste cadeau is dat alle kinderen hun best doen om er voor elkaar iets moois van te maken.

Cadeautjes ouderinitiatief
De afgelopen periode hebben veel ouders cadeautjes gedoneerd voor gezinnen die weinig te besteden hebben. Gisteren en vandaag worden de zakken voor 5 december door deze gezinnen opgehaald. De dankbare reacties van deze ouders zijn onbetaalbaar en geven keer op keer aan hoe fijn het is dat wij dit met elkaar kunnen organiseren. 

Wij willen alle ouders die een bijdrage hebben gedaan aan dit grootse initiatief ontzettend bedanken voor het feit dat alle kinderen maandag kunnen vertellen dat de Sint dit weekend is langs geweest! 

Ouders aan het woord

De sfeer binnen KC Willem Eggert voelt als thuiskomen