Stages

Van en met elkaar leren
Binnen KC Willem Eggert leren we met en van elkaar. Elk teamlid van KC Willem Eggert heeft de verantwoordelijkheid om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de organisatie en collega's door als expert kennis te delen. 

Opleidingsschool
Toekomstig onderwijs en opvangtalent is van harte welkom op KC Willem Eggert. Wij bieden stageplaatsen in verschillende groepen. Als stagiair kan je van ons professionele begeleiding verwachten, waarbij kwaliteit voorop staat. Je wordt vanaf de eerste dag vast onderdeel van ons team, wat betekent dat je gezien wordt en jouw mening er toe doet. 

Verwachtingen
Wij verwachten van onze stagiaires en stagiairs een professionele en lerende houding. Als lid van ons team ben jij een visitekaartje naar buiten. Wij verwachten van jou dat je je professioneel presenteert en algemene normen en waarden in acht kan nemen. Concreet betekent dit dat je representatief gekleed gaat, op tijd bent, nauwkeurig werkt, en een vriendelijke houding hebt richting onze kinderen ouders en collega's. Je laat zien dat je graag wil leren en zet je in om de kinderen en ons van jou te laten leren. 

Beoordeeld met een 8,5
De afgelopen drie jaar waarderen onze stagiaires ons stageaanbod met een 8,5 en daar zijn we trots op!

Zoek jij een stageplek? 
Wanneer je interesse hebt in een stageplaats binnen ons Kindcentrum kun je een motivatiebrief sturen naar directie.willemeggert@opspoor.nl met daarin de volgende informatie:
  • Wie ben jij?
  • Welke opleiding doe je?
  • Welke periode wil je stage komen lopen?
  • Waarom wil je binnen KC Willem Eggert stage lopen? 
  • Wat wil je komen leren en wat heb je daarvoor nodig van ons? 
  • Wat kan jij ons brengen en wat kan je ons leren? 

 

Medewerkers aan het woord

Collega's opvang & onderwijs leren veel van en met elkaar!